Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da korkunç kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: 5 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, özel otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı, 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, İnegöl’den Hamzabey Caddesi üzerinden Alanyurt istikametine seyir halinde olan...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da korkunç kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: 5 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, özel otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı, 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl’den Hamzabey Caddesi üzerinden Alanyurt istikametine seyir halinde olan Esat K. yönetimindeki 16 KGJ 89 plakalı özel otomobil, Kozluca Kavşağında, Alanyurt istikametinden gelen Tarık Ü. idaresindeki 16 KHF 54 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle araçlar savruldu. Kazada özel otomobilin sürücüsü Esat K. ile otomobilde bulunan eşi Melek K. ve kızı 2 yaşındaki Öykü Nur K. ile diğer aracın sürücüsü Tarık Ü. ile araçta bulunan ağabeyi Talha Ü. yaralandı.

Biri çocuk 5 yaralı kaza yerine sevk edilen 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Kazada hasar gören araçlar çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.