Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da korkunç kaza! 1 kişi feci şekilde can verdi

Bursa’da kontrolden çıkarak taklalar atan aracın sürücüsü feci şekilde can verdi, o anlar ise başka bir aracın kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre kaza, Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı İzmir Yolu Caddesi üzerinde gece 03.45...

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 07:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da korkunç kaza! 1 kişi feci şekilde can verdi

Bursa’da kontrolden çıkarak taklalar atan aracın sürücüsü feci şekilde can verdi, o anlar ise başka bir aracın kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı İzmir Yolu Caddesi üzerinde gece 03.45 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, Murat Kılınboz(47) idaresindeki aşırı süratli 34 KY 7122 Bursa merkezden İzmir Yolu istikametine giderken Mudanya Kavşağında kontrolden çıkarak taklalar attı. Kazayı gören bir sürücü 155 ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri sürücü Murat Kılınboz’un feci şekilde can verdiğini gördü. Araçta bulunan H.Y.S.(41) ve Y.S.(18) ise sağlık ekipleri tarafından çıkarılarak Çekirge Devlet Hastanesine götürüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede sürücünün emniyet kemeri takmadığı ve aracın takla attığı esnada altında kaldığını belirledi.

Polis ekiplerinin olay yerinde incelemelerinin tamamlanmasının ardından Murat Kılınboz’a ait cansız beden savcılık talimatıyla Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Çekirge Devlet Hastanesine götürülen iki yaralı kadının ise tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

34 KY 7122 plakalı aracın kontrolden çıkarak taklalar attığı anlar ise karşı şeritten gelen bir araçta bulunan araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.