Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da kereste atölyesinde korkutan yangın

Bursa’da kereste atölyesinde yangın çıktı.Bursa’nın Yıldırım ilçesinde kereste atölyesinde çıkan yangın büyük çapta maddi hasara yol açtı. Yangın, itfaiye ekiplerinin bir saatlik uğraşları sonunda söndürüldü.Yangın, gece 02.00...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 04:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2017 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da kereste atölyesinde korkutan yangın

Bursa’da kereste atölyesinde yangın çıktı.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde kereste atölyesinde çıkan yangın büyük çapta maddi hasara yol açtı. Yangın, itfaiye ekiplerinin bir saatlik uğraşları sonunda söndürüldü.

Yangın, gece 02.00 sıralarında Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesine bağlı Ankarayolu Caddesi üzerinde bulunan Nesrullah Bozdemir’e ait kereste atölyesinde meydana geldi. Olay yerine gelen 5 itfaiye aracıyla müdahale edilen yangın yaklaşık bir saatlik çalışmanın sonunda söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken kereste atölyesi tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Çevrede bulunan vatandaşlar ise uzun süre yangını söndürmeye çalışan itfaiye ekiplerini izledi. Yangının yol kenarında olmasından dolayı Ankarayolu Caddesi bir süre trafiğe kapatıldı. Yangın tamamen söndürüldükten sonra ekipleri yolu trafiğe açarken yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.