Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da kenevir bahçesine bir de levha dikmişler

Bursa’da, zehir tacirleri, kenevir ektikleri bahçeye "Gelincik bahçesi" levhası dikti.Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları yönünde ihbar aldıkları 2 kişinin ikametine operasyon düzenledi....

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2018 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2018 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da kenevir bahçesine bir de levha dikmişler

Bursa’da, zehir tacirleri, kenevir ektikleri bahçeye "Gelincik bahçesi" levhası dikti.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları yönünde ihbar aldıkları 2 kişinin ikametine operasyon düzenledi. Çok sayıda polis memurunun katıldığı operasyonda uyuşturucu maddenin yani sıra hint keneviri ele geçirildi. Zehir tacirlerinin evlerinin bahçesine hint keneviri ekip, "Gelincik bahçesi" levhası diktikleri görüldü. Yapılan baskında B.Z. ve M.Y. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların evlerinde yapılan aramalarda bin 285 gram esrar, 17 kök hint keneviri, bir miktar metamfetamin, bir miktar sentetik kannobinoid, 1 adet hassas terazi, bir adet ruhsatsız tabanca ve bu rabancaya ait çok sayıda fişek, uyuşturucu paketlemede kullanılan çok sayıda şeffaf poşet ele geçirildi. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.