Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da jandarmadan helikopterli uyuşturucu operasyonu

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kentte uyuşturucu ekim alanlarını tespit etmek için helikopter destekli denetim yaptı. Helikopter destekli operasyonu bizzat Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu yönetti.Bursa İl Jandarma...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2018 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2018 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da jandarmadan helikopterli uyuşturucu operasyonu

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kentte uyuşturucu ekim alanlarını tespit etmek için helikopter destekli denetim yaptı. Helikopter destekli operasyonu bizzat Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu yönetti.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı, karadan ulaşımı zor ve genellikle kamuya ait arazilere uyuşturucu ekimi yaptıkları yönünde aldıkları ihbarlar neticesinde söz konusu arazileri tespit etmek amacıyla helikopter destekli denetim yaptı. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yoğun bir çaba sarf eden jandarma ekipleri, bu denetimlerle sadece uyuşturucu değil kaçak hafriyat döküm alanlarını ve İznik ile Uluabat Gölleri’ndeki kaçak avlanma bölgelerini de tespit etti.

Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu da helikopterden gelişmeleri izleyip operasyonları yönetti. Havadan tespit edilen noktalara karadan operasyon düzenlendi.

Uyuşturucuyla mücadele için bütün imkanların kullanıldığını ifade eden yetkililer, suç ve suçlularla mücadele kapsamında benzer faaliyetlerin aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.