Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da hırsızlık çetesi çaldıkları paraları...

Bursa’da hırsızlıktan elde ettikleri parayla uyuşturucu ticareti yapan çete çökertildi. Çete üyelerinin yaptığı hırsızlık ise güvenlik kameralarına yansıdı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da hırsızlık çetesi çaldıkları paraları...

Bursa’da hırsızlıktan elde ettikleri parayla uyuşturucu ticareti yapan çete çökertildi. Çete üyelerinin yaptığı hırsızlık ise güvenlik kameralarına yansıdı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir çetenin iş yeri ve evlerden yaptıkları yüklü miktardaki hırsızlık gelirleriyle uyuşturucu ticareti yaptığı istihbaratına ulaştı. Yapılan ilk operasyonda gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı. Soruşturmayı derinleştire ekipler, il genelinde farklı adreslere eş zamanlı operasyonlar yaptı. Aralarında çete ele başı R.C.’nin de bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 2 kilo 265 gram metamfetamin, bir miktar, kokain, esrar, bonzai, ectasy hap ve 2 adet ruhsatsız silah ile fişek ele geçirildi.

Hırsızlık anları ve evlere operasyon kamerada

Öte yandan şüphelilerin çete halinde yaptığı hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde ele başı R.C.’nin çevreyi gözetlediği, polisin geldiği sırada saklandığı görülüyor. Daha sonra olay yerine gelen diğer grup, bir iş yerine girerek, çelik kasayı çalıyor.

Özel hareket polisleri eşliğinde şüphelilerin evlerine girilip arama yapılması ve evlerde yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirilmesi de kameraya kaydedildi.

Şüpheliler örgüt kurma, uyuşturucu ticareti, hırsızlık, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaşı küçük çocuğu suçu sürükleme suçlarından adliyeye sevk edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.