Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da hırsızlık çetesi alarm sayesinde çökertildi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir markete girmeye çalışan hırsızlar, alarm çalınca bir şey çalamadan kaçtı. Olayın peşini bırakmayan jandarma ekipleri 5 şahsı kıskıvrak yakaladı.Olay Çeltikçi Mahallesi’nde bulunan bir markette meydana...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2017 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da hırsızlık çetesi alarm sayesinde çökertildi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir markete girmeye çalışan hırsızlar, alarm çalınca bir şey çalamadan kaçtı. Olayın peşini bırakmayan jandarma ekipleri 5 şahsı kıskıvrak yakaladı.

Olay Çeltikçi Mahallesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre, 5 kişi, yüzlerine maske takarak, H.Ö.’ye ait markete girmek istedi. Markette bulunan güvenlik alarmı devreye girince, 5 şahıs marketten bir şey almadan kaçtı. H.Ö. durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri kamera kayıtlarını incelemeye alarak, 5 şahsın kimliğini tespit etti. Daha sonra şahısların evlerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda B.Ç. H.Ç, O.D, H.Ç ve R.E. kıskıvrak yakalandı. H.Ç, O.D, H.Ç ve R.E . çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, B.Ç. serbest bırakıldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.