Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da hırsızlar 20 dakika arayla aynı işyerini iki defa soydular

Bursa’da 20 dakika arayla aynı kişiye ait cep telefonu mağazasının camlarını yanlarında getirdikleri taşlarla kıran ve daha sonra kırdıkları camdan içeri giren hırsızlar, yaklaşık 100 bin lira değerindeki elektronik eşyaları çalarak...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2018 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2018 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da hırsızlar 20 dakika arayla aynı işyerini iki defa soydular

Bursa’da 20 dakika arayla aynı kişiye ait cep telefonu mağazasının camlarını yanlarında getirdikleri taşlarla kıran ve daha sonra kırdıkları camdan içeri giren hırsızlar, yaklaşık 100 bin lira değerindeki elektronik eşyaları çalarak kaçtı. Hırsızların kısa sürede cep telefonu mağazasını soyduğu anlar saniye saniye güvenlik kamalarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Yeşilova ve Çiftehavuzlar Mahalleleri’nde İdris Şengezer’e ait iki cep telefonu mağazasına 20 dakika arayla giren 4 hırsız, iş yerlerinin camlarını taşlarla kırarak içeri girdi. İş yerinde bulunan yaklaşık 100 bin lira değerindeki cep telefonu, tablet ve elektronik eşyaları alan hırsızlar geldikleri araca binerek bölgeden kaçarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık anlarında, yüzleri kapalı 4 şahıs iş yerinin camlarını yanlarında getirdikleri büyük taşlarla kırarak içeri girmesi ve iş yerinde bulunan cep telefonu, tablet ve elektronik eşyaları alarak kaçmaları saniye saniye yansıdı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.