Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da hayatını kaybetmişlerdi, 2 genç asli kusurlu sayıldı

Bursa’da iki kişinin öldüğü trafik kazasının davasına devam edildi. İki kişinin öldüğü trafik kazasında hayatını kaybeden 2 genç aslî kusurlu, otomobil sürücüsü ise tâlî kusurlu sayıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2019 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2019 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da hayatını kaybetmişlerdi, 2 genç asli kusurlu sayıldı

Geçen yıl temmuz ayında Yunuseli Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Taner G.'nin (32) kullandığı 16 AAB 313 plakalı otomobil ile Harun Gülle’nin (17) kullandığı motosiklet çarpıştı. Motosiklette bulunan sürücü Harun Gülle ve Emre Taşbulak (17) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü tutuklandı. 3 ay tutuklu kalan sürücü daha sonra tahliye edildi.
Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesinde ‘taksirle ölüme sebebiyet’ verme suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. İlk duruşmadaki ifadelerini tekrarlayan Taner G., “Aracımla arkadaşımın evinden dönüyordum. Ben şeridimde ilerlerken bir cisim bana çarptı. Arkadaşımla buralarda başı boş at ve eşek olduğunu konuşmuştuk. Ben ilk başta öyle sandım. Araçtan indiğimde bana çarpanın motosiklet olduğunu gördüm. Farları yanmıyordu” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.