Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da gece dereye atlayan kişiyi sabah tesadüfen temizlik işçileri bu halde buldu

Bursa’da dün gece Eski Doğu Garajı yanından Gökdere’ye atlayan genci, polis, itfaiye ve 112 ekipleri sabah saatlerinde tesadüfen kurtardı. Dere yatağında yatan genci sabah gören temizlik işçilerinin ihbarıyla tüm ekipler seferber oldu.Olay,...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2017 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da gece dereye atlayan kişiyi sabah tesadüfen temizlik işçileri bu halde buldu

Bursa’da dün gece Eski Doğu Garajı yanından Gökdere’ye atlayan genci, polis, itfaiye ve 112 ekipleri sabah saatlerinde tesadüfen kurtardı. Dere yatağında yatan genci sabah gören temizlik işçilerinin ihbarıyla tüm ekipler seferber oldu.

Olay, merkez Anadolu Mahallesi Zafer Bulvarı Gökdere’de meydana geldi. İddiaya göre, 33 yaşındaki Vedat Ç, dün akşam ailesi ile tartıştıktan sonra evinden ayrıldı. Dere kenarına giden Vedat Ç. parktan kendini dereye attı. Geceyi baygın halde derede geçiren Vedat Ç.’yi sabah temizlik görevlileri fark etti. Daha sonra durum polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Ekipler Vedat Ç’yi kurtarmak için paçaları sıvayarak dereye girdi. Vedat Ç, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından sedyeye bağlanarak merdivenle dereden çıkarıldı.

Ailesi ile tartıştığını belirten Vedat Ç, "Ailem beni istemiyor. Ben de kendimi öldürmek için dereye atladım" dedi. Vedat Ç. son sigarasını içtiğini, ancak madde kullanmadığını söyledi.

Sağlık ekiplerine teslim edilen Vedat Ç. hastaneye kaldırıldı. Olayla alakalı tahkikat devam ediyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.