Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da feci trafik kazası! Karnındaki bebeğiyle can verdi

Bursa’da eşi ile birlikte bayram ziyaretine giden 7 aylık hamile kadın, trafik kazasında karnındaki bebeği ile birlikte can verdi.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın İnegöl ilçesi Yeniyörük Mahallesi’nde ikamet eden 1 yıllık evli Samet Yılmaz...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2018 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2018 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da feci trafik kazası! Karnındaki bebeğiyle can verdi

Bursa’da eşi ile birlikte bayram ziyaretine giden 7 aylık hamile kadın, trafik kazasında karnındaki bebeği ile birlikte can verdi.

Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın İnegöl ilçesi Yeniyörük Mahallesi’nde ikamet eden 1 yıllık evli Samet Yılmaz (28) ve Gülay Yılmaz (23) Kurban Bayramı’nın 2. günü akraba ziyareti için yola çıktı. Kozluca Yolu Akpınar Caddesi üzerindeki viraja geldiklerinde Samet Yılmaz, kullandığı 16 JEG 11 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol kenarındaki elektrik direğine çarparak duran otomobil hurdaya döndü. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri, yaralıları arabadan çıkardı. Ağır yaralanan karı koca, İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Gülay Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen karnındaki 7 aylık erkek bebeği ile birlikte hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Samet Yılmaz’ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin kazayla ilgili tahkikatı devam ediyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.