Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da feci kaza! Otomobil parçalara ayrıldı

Bursa’da meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil taklalar attıktan sonra durabildi. 3 kişinin yaralandığı kazada, otomobil bir tarafa aracın motoru bir tarafa ayrıldı.Alınan bilgilere göre, kaza Bursa Ankara karayolu çitli...

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2018 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2018 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da feci kaza! Otomobil parçalara ayrıldı

Bursa’da meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil taklalar attıktan sonra durabildi. 3 kişinin yaralandığı kazada, otomobil bir tarafa aracın motoru bir tarafa ayrıldı.

Alınan bilgilere göre, kaza Bursa Ankara karayolu çitli kavşağında meydana geldi. Ankara istikametinden Bursa istikametine doğru seyir halinde olan 06 FAP 66 plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim Yıldız direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolde çıkan otomobil yolun sağındaki bariyerlere çarptıktan sonra taklalar atıp şarampole yuvarlandı. Can pazarının yaşandığı kazada araç içerisinde bulunan sürücü İbrahim Yıldız, Şerafettin Demir ve Necip Yıldız yaralandı. Üç yaralı olay yerine gelen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Kaza sonucu araç hurdaya dönerken otomobilin motorun araban ayrıldı. Ters dönen aracın çekici yardımıyla düzeltilmesinin ardından araçta bulunanların emniyet kemeri takmadığı görüldü.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.