Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da dükkanının önünde içki içenleri uyardı, kurşun yağmuruna tutuldu

Bursa’da, dükkanının önünde içki içmemeleri için kendilerini ikaz eden esnafı kurşun yağmuruna tutan zanlılar yakalandı.Santral Garaj Mahallesi Dr. Ahmet Sadık Ahmet Caddesi’nde dün gece meydana gelen olayda, 38 yaşındaki Ahmet M.’yi...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da dükkanının önünde içki içenleri uyardı, kurşun yağmuruna tutuldu

Bursa’da, dükkanının önünde içki içmemeleri için kendilerini ikaz eden esnafı kurşun yağmuruna tutan zanlılar yakalandı.

Santral Garaj Mahallesi Dr. Ahmet Sadık Ahmet Caddesi’nde dün gece meydana gelen olayda, 38 yaşındaki Ahmet M.’yi 3 yerinden vurup darp ettikten sonra kayıplara karışan şüpheliler, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Ekipler, çevrede yapılan araştırmalarının ardından şüphelilerin 40 yaşındaki Bali K., 40 yaşındaki Mahmut K. ve 36 yaşındaki Halil K. olduğunu tespit etti. Şüpheliler, Koğukçınar ve Esenevler mahallelerindeki ikametlerine yapılan eş zamanlı operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı.

Durumu ağır olan Ahmet M.nin, dükkanının önünde daha evvel içki içtikleri için zanlıları ikaz ettiği, olay gecesi 3 kişiyle karşılaşınca kurşun yağmuruna tutulduğu ortaya çıktı. Sorguları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.