Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da boş araziye moloz döken sürücü suçüstü yakalandı

Bursa’da jandarma ekipleri, boş araziye inşaat atığı döken kamyon sürücüsünü suçüstü yakaladı. Kameraya yansıyan görüntülerde sürücü ve firma sahibi hakkında adli işlem başlatıldı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da boş araziye moloz döken sürücü suçüstü yakalandı

Bursa’da jandarma ekipleri, boş araziye inşaat atığı döken kamyon sürücüsünü suçüstü yakaladı. Kameraya yansıyan görüntülerde sürücü ve firma sahibi hakkında adli işlem başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde Mudanya ilçesi Hasköy, Balabancık, Yaylacı ve Çekrice Mahalleleri’ndeki boş arazileri moloz ve inşaat malzemeleri atıldığını tespit etti. Yapılan çalışmalarda, bir firmaya ait kamyon sürücüsünün boş araziye, inşaat atıklarını döktüğünü belirledi. Yapılan operasyonda sürücü boş araziye inşaat atıklarını dökerken suç üstü yakalandı. Şirket yetkilileri ve araç sürücüsü hakkında 2862 sayılı çevre kanunun ilgili maddesi gereğince hazırlanan evraklar işlem yapılmak üzere Mudanya Belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne gönderildi. Ayrıca Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı ’çevrenin kasten kirletilmesi’ sebebi ile adli işlem başlattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.