Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da abi kardeş kavgasında kan aktı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kardeşler arasında çıkan tartışmada kan aktı. Silah ve bıçağın çekildiği kavgada kardeşlerden biri ağır yaralandı. Babasını kanlar içinde gören kız ise gözyaşlarına hakim olamadı.Alınan bilgilere...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2019 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2019 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da abi kardeş kavgasında kan aktı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kardeşler arasında çıkan tartışmada kan aktı. Silah ve bıçağın çekildiği kavgada kardeşlerden biri ağır yaralandı. Babasını kanlar içinde gören kız ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Alınan bilgilere göre olay, Mahmudiye Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Mustafa İ. ile kardeşi Adem İ. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Çıkan kavgada kardeşler birbirine silah ve bıçak çekti. Yaşanan arbede sırasında Adem İ. abisi Mustafa İ.’yi kolundan ve arkasından bıçaklayarak kaçtı. Aldığı bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere yığılan şahıs, özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan şahıs ameliyata alındı. Yaşanan kavga sırasında olan bitene şahit olan Mustafa İ.’nin kızı ise gözyaşlarına hakim olamadı. Adem İ. ise kısa sürede polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.