Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da 75 yaşındaki akrabasını arkadaşlarına soydurdu

Bursa’da Dikkat Çekmemek İçin Önce Kendi Evlerini Soyup Sonra Üst Katta Tek Başına Oturan Yaşlı Kadının Evine Girdiler. Azını Kapatıp Silahla Tehdit Ettikten Sonra Bilezik Ve Altınları Gasp Edip Kaçtılar.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2020 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2020 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da  75 yaşındaki akrabasını arkadaşlarına soydurdu

Bursa’da yaşlı kadının altınlarını gasp eden zanlılar yakalandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Yıldırım ilçesinde bulunan üç katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 katlı müstakil apartmanın çatı katında yaşayan 75 yaşındaki N.K.’nın evine 4 gün önce hırsız girdi. Akrabalar arasında geçen konuşmada, eve giren hırsızın 1. katta yaşayan akrabaları olan M.A.’nın (23) kız arkadaşı A.A. (21) olabileceği konuşulmaya başlandı. Kız arkadaşı hakkındaki hırsızlık ithamlarını ortadan kaldırmak isteyen M.A, kimsenin aklına gelmeyecek bir plan yaptı.

Kız arkadaşının hırsızlık yaptığı şüphelerini ortadan kaldırmak isteyen M.A.; O.T. (22) ve M.D. (28) isimli iki arkadaşıyla anlaşarak yaşlı kadının evini tekrar soydurdu. Dün akşam saatlerinde harekete geçen O.T. ve M.D. yüzlerini maske ile kapatıp ellerine kuru sıkı tabanca alarak yaşlı kadının evine girdi. Eve girer girmez ağzını kapatan 2 şüpheli, daha sonra başına silah dayayarak yaşlı kadının kolundaki 2 bileziği ve parmağındaki 2 yüzüğü alarak kaçmaya başladı. Şüpheliler, M.A’nın kız arkadaşını aklamak için, 1. kata inip, M.A.’nın evini de hırsız girmiş gibi dağıtarak kayıplara karıştı.

Üzerindeki şoku atlatan yaşlı kadın komşularından yardım istedi. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler kısa sürede iki şüpheliyi çaldıklarıyla beraber yakalamayı başardı. Emniyetteki sorgularında O.T. ve M.D. suçlarını itiraf etti. Gasp zanlıları ile beraber yaşlı kadının akrabası M.A. ve kız arkadaşı A.A. adliyeye sevk edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.