Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burdur’da Trafik Kazası: 7 Yaralı

Burdur merkez Antalya kavşağında yolcu minibüsü ve asfalt tankerinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2’si kadın, 1’i çocuk 7 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Bucak istikametinden gelen 15 EB 388 plakalı Yahya Dikici yönetimindeki...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burdur merkez Antalya kavşağında yolcu minibüsü ve asfalt tankerinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2’si kadın, 1’i çocuk 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Bucak istikametinden gelen 15 EB 388 plakalı Yahya Dikici yönetimindeki yolcu otobüsü, Isparta yönünden gelen 41 R 4997 plakalı Kemal Akkuş yönetimindeki asfalt tankeri ile kavşağa dönüş esnasında çarpıştı. Çarpışma sonucu olay yerine gelen 112 ve Arama Kurtarma ekipleri, olaya müdahale etti. Otobüste sıkışan bir yaşlı bir kadın ise 112 Ekipleri ve Burdur Belediyesi Kurtarma Ekibi tarafından kurtarıldı. Kaza can kaybı yaşanmazken, yaralanan 2’si kadın, 1’i çocuk 7 vatandaş yaralandı. Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi olmadığı ve tedavilerinin devam ettiği bildirildi.
Kazada yaralanan vatandaşların isimleri şöyle: “Zehra Canıgür, Meryem Büyükballı, Hatice Uzun, Ramazan Pala, Reyyan Beste Büyükballı, Kemal Akkuş (Tanker Şoförü), Yahya Dikici (Minibüs Şoförü)”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.