Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burdur’da otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 7 yaralı

BURDUR’da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 2’si çocuk 7 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 22:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 22:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burdur’da otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 7 yaralı
Burdur- Tefenni karayolu Çendik mevkiinde meydana gelen kazada, Mehmet Adıgüzel yönetimindeki 43 KH 383 plakalı Otomobille karşı yönden gelen Ferhat Ceylan yönetimindeki 34 GA 3052 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Kazada, her iki araçta bulunan Musa Korkmaz (27), Ahmet Korkmaz (34), Mehmet Adıgüzel (44), Nuri Adıgüzel (35), Recep Eroğul (36), Özge İmamoğlu (25), Suzan Ceylan (35), Beyza Ceylan (12) ve Ravza Ceylan (5) yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, Jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralıların yardımına ilk olarak çevredekiler koştu. Bu sırada ziyarete gittiği ailesinin evindeyken kazayı fark eden Antalya eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yalçın Yüksel de kaza yerine gelerek yaralılara müdahale etti. Çevredeki bazı vatandaşlar da giysileriyle yerde yatan yaralıların yüzüne güneş gelmesini engellemeye çalıştı. Araç içerisinde sıkışan iki yaralı ise Burdur Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan, Musa Korkmaz ve Ahmet Korkmaz doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Diğer yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi.

Musa Korkmaz, Ahmet Korkmaz, Mehmet Adıgüzel, Nuri Adıgüzel ve Recep Eroğul’un Burdur’da bir mermer ocağında çalıştığı ve afyonkarahisar’dan bayram tatilinden döndükleri kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.