Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burdur İl Jandarma Temmuz ayı raporunu açıkladı

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Temmuz ayında 311 asayiş olayına müdahale etti.Burdur İl Jandarma Komutanlığı Temmuz ayında müdahale edilen olaylar ve düzenlenen operasyonları açıkladı. Burdur İl Jandarma Komutanlığı Temmuz...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Temmuz ayında 311 asayiş olayına müdahale etti.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Temmuz ayında müdahale edilen olaylar ve düzenlenen operasyonları açıkladı. Burdur İl Jandarma Komutanlığı Temmuz ayında 7 terör, 133 asayiş, 83 takibi gereken olay, 11 kabahat, 7 kaçakçılık, 65 Trafik ve 5 cezaevi olayı olmak üzere toplam 311 olaya müdahale etti. Müdahale edilen 311 olayda 274 şüpheli hakkında işlem yapılırken, bu şahıslardan 5’i tutuklandı, 18’ine önleyici ve koruyucu tedbir kararı verildi ve 13’üne idari para cezası uygulandı.
6 ölümlü, 49 yaralamalı kaza meydana geldi
Burdur İl jandarma Komutanlığı trafik sorumluluk bölgesinde ise Temmuz ayı içinde 6 ölümlü, 49 yaralamalı kaza meydana geldi. Jandarma Trafik Timleri, toplamda 65 trafik kazasına müdahale ederken, bu kazalardan 10’u ise maddi hasarlı trafik kazası olarak gerçekleşti. Jandarma Trafik Timleri tarafından düzenli olarak yapılan trafik uygulamalarında ise çeşitli suçlardan aranan 22 şüpheli de yakalandı.
Kaçakçılık ekiplerinden başarılı operasyonlar
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından Temmuz ayında başarılı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda, 4 adet tabanca ve şarjörü, 11 adet av tüfeği, 26 adet değişik çap ve markada tabanca fişeği, 7 adet cep telefonu, 8 adet bilgisayar, 6 adet veri depolama cihazı, 82 adet CD ve 154 adet yasa dışı yayın doküman ele geçirildi.
Uyuşturucu madde ve yasa dışı ekime geçit verilmedi
Jandarma Narkotik Timleri ise düzenledikleri operasyonlarda zehir tacirlerine geçit vermedi. Sorumluluk bölgesinde yasa dışı ekime müsaade etmeyen Jandarma, düzenledikleri operasyonlarda, 23 bin 820 gram kubar esrar ve 6 bin 920 kök yasa dışı kenevir bitkisi ele geçirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.