Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burdur Cezaevinde Olağanüstü Hal Tatbikatı

Burdur E Tipi Ceza İnfaz Kurumunda, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan’ın koordinesinde emniyet, jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerinden habersiz gerçekleştirilen cezaevi isyan tatbikatı gerçeğini aratmadı.Burdur İl Jandarma Komutanlığı,...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burdur E Tipi Ceza İnfaz Kurumunda, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan’ın koordinesinde emniyet, jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerinden habersiz gerçekleştirilen cezaevi isyan tatbikatı gerçeğini aratmadı.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, Burdur İtfaiyesi, Burdur 112 Acil Servis ekipleri ihbar üzerine Burdur merkez Armağan İlci Bulvarı’ndaki Burdur E Tipi Ceza İnfaz Kurumuna, hızlı bir şekilde intikal etti. Çevrede güvenlik önlemi alan polisler ve cezaevine giren jandarma ekipleri olayı anlamaya çalıştı. Jandarma ekipleri cezaevinin çevresini kuşattı. Olayın tatbikat olduğunu anlayan ekipler, rahat bir nefes aldı.
Burdur E Tipi Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleştirilen isyan, firar, rehine alma gibi tüm olağanüstü durumların değerlendirildiği tatbikatın güvenlik ve sağlık ekiplerine haber verilmeden gerçekleştirildiğini açıklayan Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, tatbikata Burdur’daki tüm sağlık ve güvenlik ekiplerinin katıldığını belirtti. Tatbikatın eksiklik ve zafiyet değerlendirmesi amacıyla düzenlendiğini belirten Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, tatbikatın başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.