Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bulgar Uyruklu Atm Farelerine Suçüstü

Manisa’nın Soma ilçesinde bir bankanın ATM’sine yerleştirdikleri düzenekle vatandaşların kartlarını kopyalayarak hesaplarını boşaltan Bulgaristan uyruklu ATM çetesi, Soma polisinin başarılı çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Soma ilçesinde bir bankanın ATM’sine yerleştirdikleri düzenekle vatandaşların kartlarını kopyalayarak hesaplarını boşaltan Bulgaristan uyruklu ATM çetesi, Soma polisinin başarılı çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, olay, Soma ilçesinde bulunan bir bankanın ATM’sinde meydana geldi. Fatih Caddesi’nde bulunan bir bankanın ATM’sine 12 Mart günü yerleştirilen bir düzenekle çok sayıda vatandaşın kartlarını kopyalayarak hesapları boşaltılarak yurt dışında bir bankaya havale yapıldığını tespit eden Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri tedbirlerini arttırarak failleri yakalamak için çalışmalarını sürdürdü. Bugün yine aynı bankanın ATM’si önünde şüpheli kişilere rastlayan polis, Bulgaristan uyruklu biri kadın 3 kişiyi suç üstü ATM’ye yerleştirilen düzenekle birlikte yakaladı.
Emniyetin başarılı çalışması sonucu kıskıvrak yakalanan ATM fareleri hemen gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Polis şahısların ifadeleri doğrultusunda şebekeye mensup başkaları olma ihtimaline karşı soruşturmayı genişletti. Emniyetin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.