Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büfeye giren hırsızlar 30 bin TL’lik sigara ve alkol çaldılar

DÜZCE (İHA) – Düzce’de demir parmaklıkları parçalayarak bir büfeye giren hırsız ya da hırsızlar, yaklaşık 30 bin TL değerinde sigara ve alkol ürünü çalarak kayıplara karıştı.Hırsızlık olayı Düzce’nin Çay Mahallesi Aydınpınar...

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DÜZCE (İHA) – Düzce’de demir parmaklıkları parçalayarak bir büfeye giren hırsız ya da hırsızlar, yaklaşık 30 bin TL değerinde sigara ve alkol ürünü çalarak kayıplara karıştı.
Hırsızlık olayı Düzce’nin Çay Mahallesi Aydınpınar Caddesi üzerinde bulunan bir büfede meydana geldi. Alınan bilgilere göre, gece geç saatlerde Muhammet Eren’e ait büfeye gelen hırsız ya da hırsızlar, ilk olarak büfenin güvenlik kamerası kablolarını kesti. Ardından ise dükkanın demir parmaklıklarını kırıp içeri girdi. Büfeye giren hırsız ya da hırsızlar, dükkandan 30 bin TL değerinde sigara ve alkol alarak kayıplara karıştı. Sabah büfesini açmaya gelen Muhammet Eren, gördüğü manzara karşısında durumu hemen emniyet ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü hırsızlık büro ekipleri, büfe sahibi Muhammet Eren’in ifadesine başvurmasının ardından olay yeri inceleme ekipleri büfede delil inceleme çalışmaları başlattı. Emniyet ekipleri hırsızlık zanlılarının peşine düşerken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.