Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucak Belediye Başkanlığı’na Uğur atandı

Burdur’un Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’nun Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanması nedeniyle, yerine Belediye Meclis üyesi Yasin Uğur atandı.Burdur’un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burdur’un Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’nun Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanması nedeniyle, yerine Belediye Meclis üyesi Yasin Uğur atandı.
Burdur’un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’nun FETÖ soruşturma kapsamında tutuklanmasının ardından, yerine Belediye Meclis Üyesi Yasin Uğur atandı. OHAL kapsamında Burdur Valisi Şerif Yılmaz tarafından Bucak Belediye Başkanlığına atanan Belediye Meclis Üyesi Yasin Uğur, açıklama yaptı. Şahsi çıkarları bir kenara bırakacaklarını ve hep birlikte el ele vererek çalışacaklarını belirten Uğur, "Belediye hizmetlerimizin aksamadan devam etmesi hususunda şahsım ve belediye meclisi üyelerimizle var gücümüzle çalışacağız. Dün olduğu gibi bugün de milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkarak, milletimizin ve aziz Bucaklı hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.