Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu Kez Güverteye Rus Kadın Askerleri Çıktı

Rusya Donanması’na ait 868 borda numaralı “Pytlivy” savaş gemisi, İstanbul Boğazı’ndan geçerek Marmara Denizi’ne açıldı. Geçişi esnasında yoğun güvenlik önlemi alınan geminin yoğun duman çıkartması dikkat çekerken, geminin...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rusya Donanması’na ait 868 borda numaralı “Pytlivy” savaş gemisi, İstanbul Boğazı’ndan geçerek Marmara Denizi’ne açıldı. Geçişi esnasında yoğun güvenlik önlemi alınan geminin yoğun duman çıkartması dikkat çekerken, geminin güvertesindeki çok sayıda mavi üniformalı kadın askerin ise sahili izlediği görüldü.
Rusya Donanması’na ait 868 borda numaralı “Pytlivy” savaş gemisi, saat 09.00 sıralarında Karadeniz’den İstanbul Boğazı’na girerek Marmara Denizi’ne açıldı. Savaş gemisinin geçişi esnasında karadan polis ekipleri, denizden Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı bot ve gemi ile deniz polisi havadan ise polis helikopteri ile yoğun güvenlik önlemi alındı. Güvertesinde çok sayıda asker olduğu görülen geminin boğazdan geçişi sırasında mürettebatın güverteye akın ettiği görüldü.
RUS KADIN ASKERLERİ GÜVERTEDE
Öte yandan, boğazdan geçiş sırasında geminin alt güvertesinde çok sayıda kadın asker olduğu görüldü. Mavi üniformalı çok sayıda kadın askerin sahili izlediği görülürken, savaş gemisinin boğazdan geçişi boyunca beyaz renkte yoğun duman çıkarttığı dikkat çekti. Dumanını tüttürerek ilerleyen savaş gemisi, boğazdan geçişinin yaklaşık 1 saatte tamamlayarak Marmara Denizi’ne açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.