Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozüyük’teki FETÖ operasyonunda çok sayıda esnaf gözaltına alındı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında, il ve ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda esnaf gözaltına...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında, il ve ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda esnaf gözaltına alındı.
Bugüne kadar esnaf düzeyinde yapılan en kapsamlı operasyonda, meslekten ihraç edilen bir öğretmen ile birlikte 16 esnaf gözaltına alındı,11 esnafın ise soruşturma kapsamında ifadelerine başvuruldu. Sabah erken saatlerde gerçekleştirilen operasyonda L.E., A.M., E.K, İ.K., Ş.Y., H.K., H.S., B.Y., R.Ç., A.K.,M.Ç, N.Ü., Ö.E., R.A.,S.G., Ü.E. ve Y.Y. sağlık kontrolünden geçirilerek soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Yine soruşturma kapsamında 11 esnafın ifadelerine başvuruldu. Bazı esnaflar ikametlerinde bulunamadığından 1 kişi ise yurt dışında olduğundan haklarında herhangi bir işlem yapılamadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.