Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozüyük’te yol verme kavgası, 3 yaralı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde sürücüler arasında yol verme nedeniyle başlayan seyir halindeki sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Silah ve bıçakların havada uçuştuğu kavgada 3 kişi darp edilerek yaralandı.Edinilen bilgiye göre Bursa...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde sürücüler arasında yol verme nedeniyle başlayan seyir halindeki sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Silah ve bıçakların havada uçuştuğu kavgada 3 kişi darp edilerek yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Bursa istikametinden Bozüyük istikametine gelmekte olan 07 GCL 95 plakalı tır sürücüsü R.A. ile 34 VS 3067 plakalı otomobil sürücüsü S.M. arasında İnegöl Mezitler mevkiinde yol verme nedeniyle seyir halinde kısa süreli sözlü tartışma yaşandı. Seyir halindeki tartışma sonrasında tır sürücüsü otomobili Bozüyük’e kadar takip etti. Otomobilin çevre yolu Yeşilkent Mahallesi mevkiinde benzin istasyonunda park halinde olduğunu gören tır sürücüsü R.A., aracını yol kenarına bırakarak otomobil sürücüsünün yanına geldi. Burada başlayan tartışmada bıçak ve silahlar kullanıldı. Tır sürücüsü R.A. ile otomobil sürücüsü S.M. ve otomobilde yolcu olarak bulunan M.A. karşılıklı olarak birbirlerini darp ettiler. Durumun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verilmesiyle ekipler kısa sürede olay yerine gelerek kavganın daha fazla büyümesinin önüne geçtiler. Kavgaya karışan iki sürücü ve bir yolcu Bozüyük Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildi. Olayın ardından kavga esnasında havaya ateş açmakta kullanılan silahlara el konduğu belirtildi. Kavgayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.