Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozüyük’te Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

Bilecik ve Bozüyük ilçesinde 5 ayrı evden hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Bozüyük ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 4 Eylül Mahallesi’ndeki...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik ve Bozüyük ilçesinde 5 ayrı evden hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Bozüyük ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 4 Eylül Mahallesi’ndeki bir evden 7 bin liralık ziynet eşyası çalan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışmada, hırsızlık zanlısı E. H’nin (50) Bilecik’te 2011 yılından buyana 4 ayrı evden hırsızlık yaptığı tespit edildi.
Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheliyi ve kullandığı 16 EK 793 plakalı otomobili takibe aldı. Eskişehir istikametine giden Erhan H., polis tarafından Yeşilkent Mahallesi yakınlarında yakalandı. Çok sayıda hırsızlık sabıkası bulunan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Pazaryeri Cezaevine gönderildi. Diğer taraftan şüphelinin otomobilinde yapılan aramada, kapı göbeği kilidi kırmada kullanılan malzemeler ve eldiven ele geçirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.