Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozüyükte gözaltını alınan 17 FETÖ/PDY şüphelisi adliyeye sevk edilmeye başlandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 12 kişi ve soruşturma kapsamında arandıklarını öğrendikten sonra İlçe...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozüyükte gözaltını alınan 17 FETÖ/PDY şüphelisi adliyeye sevk edilmeye başlandı
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 12 kişi ve soruşturma kapsamında arandıklarını öğrendikten sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek teslim olan 5 kişi ile birlikte toplam 17 kişi belirli aralıklarla adliyeye sevk ediliyor.
Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen operasyonda soruşturma kapsamında 12 kişi Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Soruşturmanın yürütüldüğü sırada ikametlerinde bulunamayan 5 kişi de arandıklarını öğrendikten sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek teslim olmuşlardı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün itibariyle Bozüyük Adliyesi’ne sevk edilmeye başlandı. Bugün akşam saatlerinde adliyeye sevk edilen ilk 4 şüpheli savcı karşısına çıkarılarak ifadeleri alınmaya başlandı.
Adliyeye sevk işlemlerinin bugün itibaren başladığı ve savcı tarafından ifade alma işlemlerinin belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.