Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozüyük’te Evden Hırsızlık

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Yediler Mahallesindeki bir eve giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, ziynet eşyalarını alarak kayıplara karıştı.Edinilen bilgiye göre, Yediler Mahallesi 574.’üncü Sokak’ta ikamet eden F.B., ailesi ile birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’in Bozüyük ilçesi Yediler Mahallesindeki bir eve giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, ziynet eşyalarını alarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, Yediler Mahallesi 574.’üncü Sokak’ta ikamet eden F.B., ailesi ile birlikte iftara gittikten sonra kimsenin olmadığı eve giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, yaklaşık 15 bin TL değerindeki ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Eve geldiğinde durumu fark eden ev sahibi, hemen durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Ekipler tarafından yapılan incelemenin ardından olaya karışan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlatıldı.
VATANDAŞLARA UYARI
Yetkililer, özellikle ramazan ayında iftar programlarının sıkça olduğunu, bu günlerde evden ayrılırken gerekli fiziki tedbirleri almaları ve değerli eşyalarını evlerinde bırakmamaları konusunda vatandaşları uyardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.