Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozüyük’te Bir Garip Hırsızlık Olayı

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Tekke Mahallesinde yaşayan Nedim Kaygısız (49) isimli vatandaşın başına gelen motosiklet hırsızlığı olayı görenleri hayrete düşürüyor.Kaygısız’ın 2 yıldır belirli aralıklarla evinin önünden çalınan...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozüyük’te Bir Garip Hırsızlık Olayı
Bilecik’in Bozüyük ilçesi Tekke Mahallesinde yaşayan Nedim Kaygısız (49) isimli vatandaşın başına gelen motosiklet hırsızlığı olayı görenleri hayrete düşürüyor.
Kaygısız’ın 2 yıldır belirli aralıklarla evinin önünden çalınan motosikleti, parçaları sökülmüş halde yeniden geriye bırakılıyor. Bu durum Kaygısız ailesini hem ekonomik hem de psikolojik olarak derinden etkiliyor. Nedim Kaygısız konuyla alakalı defalarca şikâyetçi olmasına rağmen şüpheliler bir türlü yakalanamıyor.
Vatandaş Kaygısız, konuyla alakalı olarak açıklamasında, ”2 yıldır benim motosikletimin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Artık motorumun üzerine ‘her türlü motor yedek parçası temin edilir’ diye levha yapıp astırmayı düşünüyorum. Evimin önünde bulunan motosikletim 2 yıldır belirli aralıklarla çalınarak parçaları sökülüp geriye bırakılıyor. Ben her defasında çalınan parçaların yerine yenisini taktırmaktan maddi ve manevi olarak bıktım. Konuyla olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle defalarca görüşmeme rağmen şüpheli bir türlü tespit edemiyorlar. Bu durum beni ve ailemi hem ekonomik hem de psikolojik olarak derinden etkiliyor. Bana kendi imkânlarım ile motosikletimin güvenliğini almam söyleniyor. Motosikletimin güvenliğini almak için evimin içine mi koymam gerekiyor. Bu durum benim psikolojimi derinden etkiliyor. Ben artık teselli ve tavsiye değil şüphelilerin bulunarak cezalandırılmasını istiyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.