Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozüyük polisi azılı oto hırsızı için seferber oldu

Bilecik’in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçeden daha önce 2 araç çalan ve 3’ncü araç hırsızlığını da gerçekleştirmek üzereyken lastiklerinin patlaması sonucunda aracı sokak arasına bırakıp kaçan azılı oto hırsızını...

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçeden daha önce 2 araç çalan ve 3’ncü araç hırsızlığını da gerçekleştirmek üzereyken lastiklerinin patlaması sonucunda aracı sokak arasına bırakıp kaçan azılı oto hırsızını yakalamak için seferber oldu.
Edinilen bilgiye göre daha önce şüphelinin çaldığı ilk otomobil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Çayırova’da bulunarak araç sahibine teslim edildi. Yine kısa bir süre önce ilçenin en büyük sanayi kuruluşlarının birinin otoparkından çaldığı ikinci otomobil ise hala aranıyor. İddialara göre hırsızlık şüphelisi, bu iki otomobil hırsızlığının ardından hafta sonu Cumartesi günü soluğu yine Bozüyük’te aldı. Bu defa da ilçenin diğer büyük sanayi kuruluşlarının birine ait güvenlikçilerin kullandığı pikabı çalmaya çalışan hırsızlık zanlısı kaçmaya çalışırken kaldırıma çıkınca aracın lastiklerini patlattı. O halde bir müddet kaçan hırsızlık şüphelisi daha fazla kaçamayacağını anlayınca aracı 4 Eylül Mahallesindeki bir ara sokağa bırakarak kaçtı. Olayın İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ihbar edilmesinin ardından ekipler tarafından kısa sürede ilçenin tüm giriş ve çıkışları tutuldu. Bir müddet sonra aracın ilçe giriş ve çıkışlarına gelmemesi üzerine ilçe genelinde yapılan takip ve çalışmalarda araç 4 Eylül Mahallesinde 2 lastiği patlamış ve terk edilmiş şekilde bulundu. Olay yerinde yapılan incelemeler, güvenlik kamerası kayıtları ve fabrika güvenlik görevlerinin ifadelerine göre hırsızlık şüphelisinin aynı şahıs olduğu anlaşılırken, hırsızlık şüphelisi şahsı yakalamak için geniş çaplı olarak çalışmaların devam ettiği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.