Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boşanma Davası Yüzünden Çıkan Kavgada 3’ü Polis 8 Kişi Yaralandı

Muş’ta boşanma davası yüzünden çıkan kavgada, 3’ü polis 8 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre, Muş Adliyesi’nde devam eden bir boşanma davasının tarafları Y. ve Ö. ailelerinin bireyleri, adliye önünde tartışmaya başladı. Kısa...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2015 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2015 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Boşanma Davası Yüzünden Çıkan Kavgada 3’ü Polis 8 Kişi Yaralandı
Muş’ta boşanma davası yüzünden çıkan kavgada, 3’ü polis 8 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre, Muş Adliyesi’nde devam eden bir boşanma davasının tarafları Y. ve Ö. ailelerinin bireyleri, adliye önünde tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, bıçakların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada, Muş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Ali Erol ile 2 polis ve 5 köylü yaralandı. Polisin ayırdığı kavganın ardından tekrar adliye binası önünde toplanan köylüler ikinci kez kavga edince polis biber gazı ve coplarla köylülere müdahale etti. Ortalığın savaş alanına döndüğü adliye binası önüne çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerine gelen Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Yılmaz’ın köylülerle yaptığı görüşmelerin ardından kavga sona erdirildi.
Kavgada yaralanan polis ve şahıslar, ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, adliye binası önünde yoğun güvenlik önlemi alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.