Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Karaman’da açık cezaevinden izinli olarak çıkan bir kişi boşanma aşamasındaki eşini silahla vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.Olay, Cedit Mahallesi Mut Caddesi üzerinde ev yemekleri yapan bir lokantada meydana geldi. İddiaya...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaman’da açık cezaevinden izinli olarak çıkan bir kişi boşanma aşamasındaki eşini silahla vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.
Olay, Cedit Mahallesi Mut Caddesi üzerinde ev yemekleri yapan bir lokantada meydana geldi. İddiaya göre, Erdal Ersoy (40), boşanma aşamasında olduğu eşi Nazife Ersoy’un (39) çalıştırdığı lokantaya geldi. Burada çift arasında başlayan tartışma bir anda büyüdü. Bir süre sonra Erdal Ersoy, belinden çıkardığı tabancayla eşi Nazife Ersoy’u dükkanın önünde vurdu. Daha sonra Erdal Ersoy, eşini vurduğu tabancayla dükkanın içerisinde intihar etti. Vatandaşların silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri iki kişinin kanlar içerisinde yerde yattığını görünce olay yerine sağlık ekibi istedi. Gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde Nazif Ersoy’un öldüğünü tespit etti. Ağır yaralı Erdal Ersoy ise kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Polis, olayı duyarak lokantaya gelen Nazife Ersoy’un yakınlarını güçlükle sakinleştirdi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kadının cesedi Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada eşini vurduktan sonra kendi canına kıyan Erdal Ersoy’un önceki gün açık cezaevinden izinli olarak çıktığı ve geri dönmediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.