Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Borcu Yüzünden Elektriği Kesilen Şahıs, Dicle Elektrik’e Saldırdı

Siirt’in Kurtalan ilçesinde elektrik borcu nedeniyle enerjisi kesilen bir şahıs, Dicle Elektrik İlçe İşletme Müdürlüğü’nü hizmet binası ile araçlara zarar verdi.Edinilen bilgilere göre, Kurtalan ilçe merkezinde kiracısının elektrik...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’in Kurtalan ilçesinde elektrik borcu nedeniyle enerjisi kesilen bir şahıs, Dicle Elektrik İlçe İşletme Müdürlüğü’nü hizmet binası ile araçlara zarar verdi.
Edinilen bilgilere göre, Kurtalan ilçe merkezinde kiracısının elektrik borcunu ödemediğini öğrenen ev sahibi, abone kaydı kendi adına olduğu için Dicle Elektrik Dağıtım Şube Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvurarak, enerjinin kesilmesini istedi. İsmi açıklanmayan abone sahibinin dilekçesi üzerine görevliler, bildirilen adrese giderek elektrik enerjisini kesti.
Elektriğinin kesildiğini öğrenen K.C. isimli kiracı ise, bu duruma öfkelenerek Dicle Elektrik Dağıtım Şube Müdürlüğü’ne gitti. K.C., hizmet binasına önce görevlilerle tartıştı daha sona binadan çıkarak park halinde bulunan şirkete ait aracına ve hizmet binasına taşla saldırdı. Şahsın attığı taşlar nedeniyle kuruma ait araç ile hizmet binasının 2. katında bulunan bazı camlar kırıldı. Şahıs, gözaltına alındı.
Dicle Elektrik Siirt İl Müdürlüğü yetkilileri, söz konusu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.