Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Borçlusunu Öldürdü, “Kazayla Oldu” Dedi

Adana’da kendisine 850 lira borcu olan kişiyi pompalı tüfek ile öldüren şüpheli, “Kazayla oldu” dedi.Olay, Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77219 sokakta bulunan parkta meydana geldi. İddiaya göre, pencere işi yapan Mesut K. (31), kendisine...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2015 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2015 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da kendisine 850 lira borcu olan kişiyi pompalı tüfek ile öldüren şüpheli, “Kazayla oldu” dedi.
Olay, Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77219 sokakta bulunan parkta meydana geldi. İddiaya göre, pencere işi yapan Mesut K. (31), kendisine 850 lira borcu olan Cesur İlhan (34) ile telefonda tartıştı. Daha sonra İlhan’ın evine giden K., alacaklısını arayarak aşağı inmesini söyledi. İkili, eve yakınında bulunan parka gitti. İlhan ve Mesut K’nın buradaki tartışması kısa süre sonra yumruklu kavgaya dönüştü. Dayak yiyen Mesut K., aracından aldığı pompalı tüfek ile Cesur İlhan’a bir çok kez ateş etti. İlhan, başı ve göğsüne aldığı isabet sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan Mesut K. ise sabaha karşı polise teslim oldu.
Cesur İlhan’ın yakınları Adana Adli Tıp Kurumu önünde uzun süre gözyaşı döktü. Burada yapılan otopsinin ardından cenaze defnedilmek üzere Mardin’e götürüldü.
Şüpheli K. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çelik yelek giydirilen Mesut K., “Amacım öldürmek değildi. Kazayla oldu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.