Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Borç Yüzünden İntihar Etti

İzmir’in Tire ilçesinde çiftçilikle uğraşan bir kişi, ödeyemediği borçları yüzünden av tüfeğiyle intihar etti.İddiaya göre, yaklaşık 3 buçuk yıl kaldığı cezaevinden kısa bir süre önce denetimli serbestlik yasasından yaralanarak...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Borç Yüzünden İntihar Etti
İzmir’in Tire ilçesinde çiftçilikle uğraşan bir kişi, ödeyemediği borçları yüzünden av tüfeğiyle intihar etti.
İddiaya göre, yaklaşık 3 buçuk yıl kaldığı cezaevinden kısa bir süre önce denetimli serbestlik yasasından yaralanarak çıkan evli ve iki çocuk babası Hasan Karaoğlan (45), öğle saatlerinde bir arkadaşına ait tarlaya zirai ilaç attıktan sonra Peşrefli’ye yaklaşık 5 km uzaklıkta bulunan çiftlik evine geldi. Ailesine çok yorulduğunu ve duş alacağını söyleyen Karaoğlan, duvarda asılı duran av tüfeğini alarak göğsüne dayadı. Silah sesi üzerine oğlu odaya girdiğinde babasını kanlar içinde buldu.
Hemen 112 sağlık ekipleri ve Jandarmaya haber veren aile, Karaoğlan’ın cansız bedeni başında uzun süre gözyaşları döktü. Talihsiz adamın yakınları, “Kendisi hayvancılık işi ile uğraşıyordu. Cezaevindeyken bozulan işleri dolayısıyla maddi sıkıntı çekiyordu. Borçlarını ödeyememesini son zamanlarda onu psikolojik olarak çok zorluyordu. Defalarca dert etmemesini ve bir gün işlerinin düzeleceğini söyledik. Ancak bizi dinlemedi” dedi.
Olayla ilgili Tire Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.