Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bombalı araç ihbarı emniyeti harekete geçirdi

İstanbul’dan gelerek Kocaeli il merkezi yönünde seyreden bir aracın bomba yüklü olduğu yönündeki ihbar emniyeti harekete geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bombalı araç ihbarı emniyeti harekete geçirdi

Kocaeli Emniyeti, bomba yüklü araç ihbarı üzerine harekete geçti. Alınan bilgi ve iddialara göre, İstanbul’dan TEM otoyolunu kullanarak gelen ve Körfez gişelerden çıkış yaptıktan sonra D-100 karayolu üzerinden Kocaeli il merkezine doğru ilerlemeye devam eden 41 BL 616 plakalı araç, Derince 44 Evler Yan Yol mevkiinde ekipler tarafından durduruldu. Aracın içerisindeki M.K. isimli sürücü araçtan indirilerek üzeri aranırken, ekipler araç üzerinde de arama yaptı.
Araç sürücüsü M.K. ekiplere, aracının daha önce bir kez çalındığını ve doğu illerinde bulunarak kendisine teslim edildiğini söyledi. Aracın doğuda terör olaylarına karıştığı için plakasının emniyet sistemlerine eklendiğini belirten sürücü M.K., ekiplere konuyla alakalı evraklarını da göstermeyi ihmal etmedi. Sürücü M.K. ve bomba yüklü olduğundan şüphelenilen aracı işlemleri tamamlanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.