Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolu’da Şüpheli Çanta Alarmı

Bolu’da ilk ve orta öğretim okulunun karşısında bulunan evin duvarında asılı 2 çanta ve okulun bulunduğu sokakta görülen bir çanta üzerine polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Okul boşaltılırken, 2 çanta fünye ile...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu’da ilk ve orta öğretim okulunun karşısında bulunan evin duvarında asılı 2 çanta ve okulun bulunduğu sokakta görülen bir çanta üzerine polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Okul boşaltılırken, 2 çanta fünye ile patlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, İzzet Baysal Mahallesi’nde bulunan Özel Gürtan İlk ve Ortaöğretim okulunun karşısında bulunan bir evin bahçe duvarında asılı bulunan iki çanta ve sokağa bırakılmış diğer çanta polis ekiplerini alarma geçirdi. Güzel Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın bahçe duvarının üzerindeki parmaklıklara asılı olan çanta ile Varlık Sokak üzerinde bulunan apartman parmaklıklarına asılı çantanın bomba imha uzmanı tarafından patlatılmasına karar verildi. Varlık Sokak üzerinde bulunan diğer çantanın içi boş çıktı.
Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatırken, ilk ve orta öğretim okulu güvenlik gerekçesiyle boşaltıldı. Bomba imza uzmanı tarafından iki şüpheli çanta fünye ile patlatılırken, çantalar boş çıktı. Polis ekipleri çantaların sahiplerinin bulunması için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.