Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolu Polisinden Fuhuş Baskını: 4 Gözaltı

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Bürosu ekiplerinin günlük fuhuş yaptırılan eve yaptığı operasyonda, ikisi yabancı uyruklu kadın 4 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Bolu Emniyeti’ne...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Bürosu ekiplerinin günlük fuhuş yaptırılan eve yaptığı operasyonda, ikisi yabancı uyruklu kadın 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Bolu Emniyeti’ne bağlı polis ekipleri, bazı evlerde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, gece saatlerinde Aktaş Mahallesi Taşhancılar Caddesi üzerinde bir eve baskın düzenledi. Baskında evde bulunan Azerbaycan uyruklu Mehriban H. ve Ellada O. ile kadınları pazarladıkları iddia edilen A.S. ve S.Y. isimli şahıslar gözaltına alındı. İfadeleri alınan S.Y. ve A.S., “Fuhuşa aracılık ve yer temin etmek” suçlarından savcılığa sevk edildiler. Mehriban H. ile Ellada O. ise sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Olay hakkında soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.