Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boğulmak üzere olan Suriyeliyi sağlık görevlileri hayata döndürdü

Şanlıurfa’da serinlemek için girdiği sulama kanalında boğulmak üzere olan Suriyeli, sağlık görevlilerinin yoğun çabası sonucu yeniden hayata döndü.Edinilen bilgiye göre, olay öğleden sonra Mardin yolu üzerinde bulunan sulama kanalında...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’da serinlemek için girdiği sulama kanalında boğulmak üzere olan Suriyeli, sağlık görevlilerinin yoğun çabası sonucu yeniden hayata döndü.
Edinilen bilgiye göre, olay öğleden sonra Mardin yolu üzerinde bulunan sulama kanalında yaşandı. İnşaatta işçi olarak çalışan 28 yaşındaki Suriye uyruklu Halaf Muhammed, sıcaktan bunalınca serinlemek istedi. Çalıştığı inşaatın yanından geçen sulama kanalına giden Halaf Muhammed suya atladı. Yüzme bilmediği öğrenilen Muhammed, kısa süre sonra akıntıya kapıldı.
Sağlık görevlilieri yeniden nefes almasını sağladı
Yanında bulunan arkadaşları tarafından sudan çıkartılan Muhammed’e ihbar üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri müdahale etti. Nefes almayan Muhammed’e müdahale eden sağlık ekipleri bir süre sonra şahsın nefes almasını sağladı. Daha sonra ambulansa alınan şahıs, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çok fazla su yuttuğu öğrenilen şahsın durumunun ağır olduğu belirtildi.
Ambulans sürücüsü ve vatandaş acilin önünde duran sürüye tepki gösterdi
Öte yandan, ambulans hastaneye geldiği sırada acilin önünde hasta alan bir otomobilin bekliyor olması ambulans sürücüsünün ve vatandaşların tepkisine neden oldu. Acil girişinde otomobilin hareket etmesini bekleyen ambulans sürücüsü, otomobil hareket ettikten sonra acile yanaşabildi. Ambulanstan inen sürücü, “çekilseler ne olur ki” diye tepki gösterirken bir vatandaş ise otomobil sürücüsüne "Çıkın oradan ne olursunuz" diye rica etti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.