Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boğaziçi Köprüsü Trafiğe 2 Saat Erken Açıldı

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ve Vodafone Yarı Maratonu nedeniyle Boğaziçi Köprüsü’nün her iki istikameti araç trafiğine kapatılınca vatandaşlar Zincirlikuyu’da mahsur kaldı. Kalabalık artınca metrobüs yolu açılırken, oluşan araç...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ve Vodafone Yarı Maratonu nedeniyle Boğaziçi Köprüsü’nün her iki istikameti araç trafiğine kapatılınca vatandaşlar Zincirlikuyu’da mahsur kaldı. Kalabalık artınca metrobüs yolu açılırken, oluşan araç kuyruğu nedeniyle köprü trafiğe yaklaşık 2 saat erken açıldı.
Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde bu yıl 52’ncisi düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu (TUR 2016) ve İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılmıştı. Saat 11.00 sıralarında ise Boğaziçi Köprüsünün her iki istikametinin de araç trafiğine kapatılmasının ardından pazar günü dışarıya çıkan vatandaşlar metrobüsle geldikleri Zincirlikuyu’da mahsur kaldı. Yolda kalan vatandaşlar yola taşınca yetkililer duruma el attı. Karayolunda da uzun araç kuyruğunun oluşması üzerine önce metrobüs yolu açıldı. Ardından vatandaşlar metrobüse bindirilerek gönderildi. Bazı vatandaşlar da minibüslerle ulaşım sağladı.
Uzun araç kuyrukları nedeniyle Boğaziçi Köprüsü de trafiğe açıldı. Saat 16.00’da açılması öngörülen köprü, yaklaşık 2 saat erken açıldı. Öte yandan bazı vatandaşlar duruma isyan etti. Ayrıca tedbir amaçlı çevik kuvvet polisleri de Zincirlikuyu’da konuşlandırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.