Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodum’da tatil dönüşü feci kaza 1 ölü, 2 yaralı

Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.Tatil için Edirne’den Bodrum’a gelen Yaldız ailesi dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Kazada 1 kişi ölürken 2 kişi ise yaralandı. Öğle saatlerinde...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Tatil için Edirne’den Bodrum’a gelen Yaldız ailesi dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Kazada 1 kişi ölürken 2 kişi ise yaralandı. Öğle saatlerinde 22 LB 878 plakalı otomobilleri ile Bodrum’dan ayrılan Yaldız ailesi memleketlerine doğru yola çıktı. Baba Erdal Yaldız’ın kullandığı otomobil Bodrum-Milas karayolu Gökçebel mevkiine geldiği sırada orta refüje çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle yaşanan kazada refüje çarpan araç taklalar atarak metrelerce savruldu. Meydana gelen kazada anne Derya Yaldız olay yerinde can verirken, aracı kullanan baba Erdal Yaldız ile 11 yaşındaki kızı Eda Yaldız yaralandı.
Olay yerine gelen çok sayıda yardım ekibi kazaya müdahale etti. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince Bodrum Devlet Hastanesine sevk edildi. Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Derya Yaldız’ın cenazesi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kaza nedeniyle Bodrum-Milas karayolunda uzun kuyruk oluştu. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.