Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrumlu İş Adamının Sır Ölümü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, 3 gündür kendisine ulaşılamayan ve polise kayıp bildirimi yapılan iş adamı Burak Erkan, ağaca asılı halde ölü bulundu.Bodrum’da geçmişte uzun yıllar profesyonel olarak bankacılık yapan ve son yıllarda...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Bodrum ilçesinde, 3 gündür kendisine ulaşılamayan ve polise kayıp bildirimi yapılan iş adamı Burak Erkan, ağaca asılı halde ölü bulundu.
Bodrum’da geçmişte uzun yıllar profesyonel olarak bankacılık yapan ve son yıllarda ise inşaat ile emlak sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibi Burak Erkan, 3 gün önce evinden ayrıldı. Son zamanlarda işleri bozuk olan ve sıkıntıları aşmak için yoğun çaba sarf ettiği iddia edilen Erkan’dan haber alamayan yakınları kayıp ihbarı yaptı. Sabah saatlerinde Kızılağaç yolu girişinde Erkan’ın kullandığı aracı fark eden çalışanları, durumu polise haber verdi. Bölgeye gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevrede yaptığı araştırmada araca 100 metre mesafedeki ormanlık alanda Erkan’ın ağaca iple asılmış cesedine ulaştı.
Burak Erkan’ın ölüm haberini alan ailesi ve çalışanları, büyük üzüntü yaşadı. Güvenlik güçleri, olay yerinde delil topladı. Ağaçtan indirilen Erkan’ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Soruşturmayı sürdüren polis ekipleri, Erkan’ın ölümünde şüpheli bir durum olup olmadığını araştırıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.