Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum’da Müşteri Kavgası: 16 Yaralı, 28 Gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, yabancı turistleri kendi dükkanlarına çağıran 2 iş yeri sahibi arasında çıkan kavgada 16 kişi yaralandı, 28 kişi de gözaltına alındı.Bodrum Gümbet Mahallesi Ayaz Caddesinde iddiaya göre, yabancı turistleri...

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Bodrum ilçesinde, yabancı turistleri kendi dükkanlarına çağıran 2 iş yeri sahibi arasında çıkan kavgada 16 kişi yaralandı, 28 kişi de gözaltına alındı.
Bodrum Gümbet Mahallesi Ayaz Caddesinde iddiaya göre, yabancı turistleri dükkanlarına çekmek isteyen 2 grup arasında kavga çıktı. Taşlı, sopalı kavgada yaklaşık 50 kişi birbirine girdi. Turistlerin gözleri önünde kavga eden 2 gruptan 16 kişi yaralandı, 28 kişi gözaltına alındı.
ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Gümbet barlar sokağında çıkan kavgayı yerli ve yabancı turistler ise şaşkın bakışlarla izledi. Turistlerin gözü önünde dövüşen 2 grup ortalığı savaş alanına çevirdi. Polis, çevrede bulunan vatandaşları ve turistleri bölgeden uzaklaştırdı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın büyümemesi için çevrede güvenlik önlemleri aldı.
POLİSE DİRENDİLER
Polis, uzun süre güçlük çıkaran iki gruba biber gazı ile müdahale etti. Polise direnen 28 kişi göz altına alınarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Kavgada yaralananlar, bölgeye gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olay nedeniyle caddede trafik akışı bir süre durduruldu.
ESNAF KAVGAYI SEZONUN KÖTÜ GİTMESİNE BAĞLADI
Akraba oldukları öğrenilen iki grubun kavgasına şahit olan diğer esnaflar ise turizm sezonunun kötü geçmesi nedeniyle iş yapamayan esnafların çok gergin ve stresli olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yılın bu dönemlerinde yapılan satış ile bu yıl yapılan satış arasında dağlar kadar fark olduğunu söyleyen esnaf kavganın tamamen ekonomik kaygılardan kaynaklandığını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.