Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum’da cemaat okulu kapatıldı, 10 kişi gözaltına alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yürütülen darbe soruşturması kapsamında cemaat yakınlığıyla bilinen bir kolej kapatılırken, örgüte destek verdiği iddia edilen 10 kişi gözaltına alındı.Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bodrum’da cemaat okulu kapatıldı, 10 kişi gözaltına alındı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yürütülen darbe soruşturması kapsamında cemaat yakınlığıyla bilinen bir kolej kapatılırken, örgüte destek verdiği iddia edilen 10 kişi gözaltına alındı.
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖPDY üyelerine yönelik çok sayıda adrese operasyon düzenlendi. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda terör örgütüne ait çok sayıda belge ve FETÖ elebaşı Fettullah Gülen’e ait çok sayıda kitap ile CD’ler bulundu. Operasyon kapsamında Bodrum İş Adamları Derneği (BOSİAD) Başkanı Mustafa Er, Ceyhun Üstünel, Ömer Faruk Hoşdoğdu, Ali Özçelik, Ali Pekdemir, Hakan Akçaalan, Kadir Kurt, Mustafa Acar ve Sait Önen gözaltına alındı.
Gece yapılan operasyonun ardından sabah saatlerinde ise cemaate yakınlığıyla bilinen Merter Koleji’ne giden emniyet güçleri, okulu mühürledi. İçeride bulunan öğretmenler, eşyalarını alarak okuldan ayrıldı. Mühürlenme anını görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösteren okul çalışanları, bölgeden uzaklaştırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.