Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum’da 6 FETÖ üyesi tutuklandı

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, 4 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışına çıkma hazırlığı yaparken yakalanan 8 FETÖ/PDY şüphelisinden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.Bodrum Cumhuriyet...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 21:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 21:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bodrum’da 6 FETÖ üyesi tutuklandı
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, 4 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışına çıkma hazırlığı yaparken yakalanan 8 FETÖ/PDY şüphelisinden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Bürosu’nun yürüttüğü soruşturma kapsamında; Aydın, Antalya, İstanbul ve Manisa’da yapılan operasyonda, yasa dışı yollardan Yunanistan’ın İstanköy Adası’na kaçma hazırlığındayken yakalanarak gözaltına alınan 8 FETÖ/PDY şüphelisinden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
Önceki gün adliyeye sevk edilen 8 kişiden A.S., H.A. ile M.A. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bugün ise Ş.İ., Ü.Ü.K. ile İ.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. A.E. ve A.S.S. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.