Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum Yangına Hazırlıksız Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek ilerliyor. Yangına, yaz sezonuna girilmediği için hazırlıkların henüz tamamlanmaması nedeniyle havadan müdahale edilemediği öğrenildi.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Bodrum ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek ilerliyor. Yangına, yaz sezonuna girilmediği için hazırlıkların henüz tamamlanmaması nedeniyle havadan müdahale edilemediği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Bodrum’a bağlı Yalı Mahallesi dağlık mevkisinde bulunan makilik alanda başlayan yangın ormana sıçradı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangına çok sayıda itfaiye ekibi karadan müdahale etti. Bölgede etkili olan fırtına nedeniyle hızla büyüyen alevler, sahil şeridinde bulunan otellere doğru ilerlemeye başladı. Yangına çok sayıda orman ve itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, otel personelleri de hortum ve yangın söndürme tüpleriyle önlem alıp beklemeye başladı.
Yaza sezonuna girilmediği için hazırlıkların tamamlanamadığı, bu yüzden de havadan müdahale gerçekleştiremediği öğrenildi. Muğla’nın birçok ilçesinde takviye itfaiye ekibi de geldiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.