Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitlis’te PKK/kck Operasyonu: 8 Gözaltı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde, PKK/KCK’ya yönelik operasyonlarda, iki öğretmen ve bir avukatın aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Bitlis Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bitlis’in Tatvan ilçesinde, PKK/KCK’ya yönelik operasyonlarda, iki öğretmen ve bir avukatın aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.
Bitlis Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik sürdürülen çalışma kapsamında; ‘Silahlı terör örgütü üyesi olmak, terör örgütü adına eylem ve faaliyetlerde bulunmak, terör örgütüne yardım ve yataklık etmek’ suçlarından aralarında öğretmen bir çift ve bir avukatın bulunduğu 8 şahsın yakalandığı" belirtildi.
Tatvan Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen talimat doğrultusunda operasyon düzenlendi. Operasyonda, C.K., F.A., L.A., H.Ç., O.M., S.K. ve S.K. isimli şahıslar Tatvan ilçesinde, K.A. isimli şahıs Siirt’te gözaltına alındı, şahısların ikametlerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi.
Valilik açıklamasında, "Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdiği eylemlere karşı mücadelenin halkımızın desteğini alarak devam edeceği" ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.