Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitlis’te örgüt toplantısı yapılan merkez kapatıldı

Bitlis Belediyesinin 3 çalışanı görevden uzaklaştırılırken, terör örgütünün toplantılarının yapıldığı kültür merkezi ise kapatıldı.Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, “Terör örgütü PKK/KCK’nın faaliyetlerinin deşifre...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bitlis Belediyesinin 3 çalışanı görevden uzaklaştırılırken, terör örgütünün toplantılarının yapıldığı kültür merkezi ise kapatıldı.
Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, “Terör örgütü PKK/KCK’nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında 15 Ekim tarihinde Bitlis Belediyesine ait eski Tekel binalarının bulunduğu yerleşkedeki Nujin Kültür ve Sanat Merkezi’nde örgüt toplantısı yapıldığı ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bahse konu adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda, aralarında DBP yöneticilerinin de bulunduğu 13 kişi toplantı halinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Sanat merkezinde yapılan arama sonucunda 42 adet terör örgütü PKK/KCK gençlik yapılanması YDG-H’ye ait sözde bayrak, 17 adet terör örgütü PKK/KCK elebaşı Abdullah Öcalan’ın resminin bulunduğu bez parçası, 14 adet terör örgütü PKK/KCK sözde bayrağı ile Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen’e ve iltisaklı yayınevlerine ait 14 adet kitap ele geçirilmiştir. Örgütsel toplantıların yapıldığı ve örgütsel kararların alınarak devletin ve milletin milli güvenliğinin tehlikeye düşürülmeye çalışıldığı Nujin Kültür Sanat Merkezi valiliğimizce kapatılmış olup, merkezden sorumlu 3 belediye çalışanı görevlerinden uzaklaştırılmışlardır. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.