Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitlis’te 276 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda 276 Bin 820 paket kaçak sigara ele geçirildi.Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, terör örgütlerinin finans kaynağı olarak kullandıkları...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bitlis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda 276 Bin 820 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, terör örgütlerinin finans kaynağı olarak kullandıkları kaçakçılık yolu ile ülkeye sokulan gümrük kaçağı ürünlere karşı yapılan etkin mücadele kapsamında 276 bin 820 paket kaçak sigaranın ele geçirildiği bildirildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Emniyet Müdürlüğümüz KOM Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerince terör örgütlerinin finansmanında kullanılan gümrük kaçağı sigaraların il merkezimize girişinin, batı illerine sevkiyatının ve satışının önüne geçilmesi amacıyla 28-29.04.2016 tarihlerinde yapılan çalışmalar sonucu durumlarından şüphelenilerek durdurulan çekiciye bağlı dorsede ve kamyonda yapılan aramalarda, farklı markalarda toplam 276 bin 820 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. Kaçak sigaralar ile ilgili yakalanan A.D., R.M. ve B.B. isimli şahıslar hakkında 5607 S.K.M. (Kaçak Sigara) suçundan adli işlem yapılmış, işlemlerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere adli mercilerce salıverilmişlerdir. İlimiz ve çevresinde suç ve suçlulara karşı yürüttüğümüz kararlı mücadelemiz devam edecektir”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.